Välipala Tarhanalastut - Tarhana Cipsi

  • 7.99 EUR

Tuote ei ole saatavilla.

Tuotenumero: 1601
Share

Ainutlaatuinen tuote, joka on valmistettu keitettystä ja murskattusta vehnästä ja jogurttista. Se on täyttävä ja erinomainen painonhallintaan. 

Tarhana sisältää runsaasti kasviproteiinia, ravintokuitua ja vähän proteiinia. Tuote Turkista.   

Koska se on niin ravitsevaa, tarhana on erinomainen tuote omaan ruokavalioon, jos haluat laihtua tai pysyä kunnossa. Terveellinen välipala sinulle ja lapsillesi.    

Ainesosat : jogurtti,  vehnä , suolaa, timjamia. Voi sisältää gluteenia jäämämäärinä. 

Ravintosisältö 100g:  Energia 556 kJ / 133 kcal, rasvaa 3 g, hiilihydraatteja 22 g, proteiinia, 5 g. ;


En unik produkt som är gjort av kokt krossat vete och yoghurt den är mättande och utmärkt för dig som vill gå ner i vikt. Smakar lite som syrligt chips och kan användas som mellanmål eller tilltugg till öl, vin eller bara som snacks till filmkvällar. 

Forskning har visat att tarhana har en mer sund diet än soppor och ännu bättre än frukt snacks. Tarhana är rik på vegetabiliskt protein, kostfiber och låg proteinhalt. På grund av närvaron av vetemjöl passar Tarhana inte in i en glutenfri diet.

Produkt från Turkiet.

Runt 1100-talet i Mellanöstern användes Chips Tarhana som en långlivad näringsrikt snacks under hårda vintrar när all handeln var svåråtkomlig. Människorna överlevde hela vintrarna bara på tarhana. På grund av att den är så näringsrik är Tarhana en utmärkt produkt för din diet om du vill gå ner i vikt eller hålla dig i form. Ett nyttigt snacks för dig och dina barn. 

Ingredienser: yoghurt, vete, salt, timjan. Kan innehålla gluten i spårmängder. 

Näringsvärde per 100g: Energi 556 kj/133 kcal, fett 3 g, kolhydrat 22 g, protein 5 g.