Raaka lihapullia - HVK Köfte mix

  • 3.00 EUR

Tuote ei ole saatavilla.

Tuotenumero: EM010934
Share
Raaka lihapullia - CIG köfte seos - Resepti raaka lihapullia (Cig Köfte); ; Ainesosat ; 250 g jauhelihaa (ei rasvaa) 250 g hienoa bulgur 100 g raakaa Meatball sekoita, 125 g (a puoli rkl) paprika tahna, 150 g tomaatti, 2 salottisipuli ½ nippu persilja, ½ pieni teetä lasi kasviöljy, ½ sipuli (50 g), 1 lasillinen lämmintä vettä, 1 rkl jogurttia. valmistaminen persilja ja sipulit ovat hienonnettu osaksi hyvin ohut kappaletta toisen levyn. Bulgur sijaitsee suureen kattilaan. Edellisen höylätty tomaattia, sipulia, liitä, jogurttia ja kuumaa vettä lisätään bulgur ja vaivataan 20 minuutin ajan. Toisessa kulhossa, jauheliha, raaka lihapulla sekoitus ja kasviöljyä käytetään. Tätä seosta vaivattiin 2 minuuttia. Tämä seos pannaan bulgur joka sai valmiiksi ja vaivataan 5-10 minuuttia. Raaka lihapulla joka saavutti oikea koostumus lisätään sipulia ja scallions ja vaivataan 4-5 minuuttia. (Valinnaisesti nyrkkiin). On salaattia lehdet ja juotavan jogurtin (Ayran). Sitruuna tai granaattiomena kastike voidaan lisätä, kun syöt. Hyvä ruokahalu

Rå köttbulle - cig köfte blandning - Recept till rå köttbulle (Cig Köfte); 

Ingredienser

  1. 250 g Köttfärs (ingen fett)
  2. 250 g Fin Bulgur
  3. 100 g rå köttbulle blandning,
  4. 125 g (en halv matsked) röd paprika pasta,
  5. 150 g tomat,
  6. 2 salladslökar
  7. ? knippe persilja,
  8. ? liten te glas vegetabilisk olja,
  9. ? lök (50 g),
  10. 1 glas varmt vatten,
  11. 1 matsked yoghurt. 

Förberedelse

Persilja och salladslök är hackad till mycket tunna bitar i en annan platta. Bulgur sätts i en stor panna. Tidigare hyvlade tomat, lök, pasta, yoghurt och varmt vatten tillsätts på bulgur och knådades i 20 minuter. I en annan tallrik, köttfärs, rått kött boll blandning och vegetabilisk olja läggs på. Denna blandning knådades i 2 minuter. Denna blandning sätts på bulgur som fick redo och knådade 5-10 minuter. Vår rått kött boll som nådde till rätt konsistens tillsätts med lök och salladslök och knådas i 4-5 minuter. (eventuellt nävar).

Det serveras med sallad blad och yoghurtdryck(Ayran). Citron eller granatäpple sås kan läggas på när man äter.

God aptit