Kreikkalainen Premium Ekstraneitsytoliiviöljy 3L

  • 30.99 EUR
Varastossa
Tuotenumero: EM010615
Share

Premium Extra neitsytoliiviöljy 3lt. Ainesosat Premium Ekstravirginiaoliiviöljy. ; Ravinteiden 100 grammaa : Energia 824 kJ / 344 kcal, rasvaa 91,6 g joista tyydyttynyttä rasvaa 13,6 g, 0 g hiilihydraatteja, joka sokeria 0 g, 0 g proteiinia, suolaa 0 g.

HOLIVE, Premium Extra jungfruolivolja från Lakonia (Peloponesos)

Olivsorter: Manaki & Koroneiki

Olivolja är den rena oljan som erhållits från olivträdens frukter. Det finns många olika typer av olivsorter från vilka olja kan produceras och varje ger en unik smak och kvalitet olja. I Grekland är olivolja traditionellt mer än en näringsrik matkälla. Är också nödvändigt för hälsa, ekonomi och även i vissa religiösa ceremonier. I antika Grekland, Olivolja var så värdefull att den ansågs "flytande guld". Vi väljer bland de bästa sorterna från Södra Grekland, som kontrollerar hela processen från insamling av oliver och export av olivolja till transport och lagring av den slutliga produkten. Den extra jungfruolivoljan Holive Premium kvalité, producerad exklusivt från en mängd olika oliver i regionen i södra Peloponnesos, kännetecknas av den rika, fruktiga doften och den unika kryddiga smaken av nyligen skördade oliver. Extra jungfruolja av exceptionell kvalitet måste extraheras helt på mekanisk väg och enligt kallutsugningsstandarder. Förutom den kontinuerliga kontrollen av förhållandena som följer produktion gör vi ytterligare kemiska analyser i de officiella laboratorier som vi arbetar med bevisa produktens kvalitetsegenskaper. 

I kemiska termer beskrivs extra jungfruolivolja som en surhet på mindre än 0,80%. Vi erbjuder extra jungfruolivolja med en surhet på 0,28% - 0,58% vilket gör att produkten fortfarande är av exceptionell kvalitet smakligare och renare.

Ingredienser: Premium Extra virgin olivolja. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 824 kJ/ 344 kcal, Fett 91,6 g, Varav mättat fett 13,6 g, Kolhydrat 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.


Låt oss lära oss om fördelarna med olivolja:

? Olivolja, särskilt extra jungfruolja, har en mycket trevlig och trevlig smak. Mer och mer fler och fler människor runt om i världen upptäcker ständigt dess speciella smakegenskaper.

? Det verkar som omättat fett, sådana som finns i olivolja, när de ersätter mättade fetter, kan uppmuntra viktminskning. Konsumtion av olivolja har visat sig förstöra fetter som finns in i fettceller och lindrar det matfett (den farligaste arten) och minskar insulinkänsligheten.

? Eftersom den är rik på enkelomättade fetter och antioxidanter har olivolja visat sig hjälpa till att förebygga minska effekterna av hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och vissa typer av cancer, liksom många andra sjukdomar och tillstånd.

? Studier har visat att dieter rik på enkelomättade fetter (typen av fett i olivolja) kan förhindra kognitiv nedgång i samband med åldrande och vid sjukdomar som Alzheimers.

? Olivolja innehåller vitamin A, D, K och E, som hjälper till att skydda mot fria radikaler och oxidation av celler som kan leda till för tidig åldring (av denna anledning är olivolja huvudämnet ingrediens för skönhetsmasker, inte bara för ansiktet utan också för hår, naglar och hela kroppen).

? Studier har visat att konsumtion av olivolja under graviditeten kan förbättras barnets psykomotoriska reflexer och ge dem andra utvecklingsmässiga fördelar.

? Olivolja kan fungera som ett naturligt smärtstillande medel. Innehåller oleocanthal, ett ämne med antiinflammatoriska egenskaper.

? Din cirkulation kommer att förbättras och du kommer att kunna andas lättare. Olivolja kan öka dess flöde minska effekterna av sjukdomar som astma genom dess antiinflammatoriska egenskaper.

? Olivolja innehåller höga halter av antioxidanter, inklusive polyphenoler, vitamin E, klorofyll och karotenoider. Antioxidanter är nyckeln till att stärka immunförsvaret och skydd av kroppen. Olivolja innehåller omega 3-fettsyror som har obestridliga fördelar.