Premium Ekstraneitsytoliiviöljy 500g

  • 11.49 EUR

Tuote ei ole saatavilla.

Tuotenumero: EM010122
Share

HOLIVE Premium Extra neitsytoliiviöljy Lakonian (Peloponnesoksen) oliivi lajikkeet: Manaki & amp; Koroneiki Oliiviöljy on puhdas öljystä saatu oliivipuu hedelmiä. On olemassa monia erilaisia oliivi lajikkeita, joista öljyä voidaan tuottaa, ja jokainen tarjoaa ainutlaatuisen maku ja laatu öljyä. Kreikassa, oliiviöljy, perinteisesti yli ravitsevaa ruokaa lähde. Tarvitaan myös terveyttä, taloutta ja jopa joissakin uskonnollisissa seremonioissa. Antiikin Kreikassa Oliiviöljy oli niin arvokas, että sen katsottiin "nestemäistä kultaa". Valitsemme parhaita lajikkeita Etelä Kreikka, joka ohjaa koko keruusta oliiveja ja oliiviöljyä viedään kuljetus- ja varastointi lopputuotteen. Ylimääräinen neitsytoliiviöljy Holive korkealuokkainen, tuotetaan yksinomaan eri oliivit alueella Etelä Peloponnesoksen, on tunnettu siitä, että runsas, hedelmäinen aromi ja ainutlaatuinen mausteinen maku juuri korjatun oliivit. Neitsytoliiviöljyä poikkeuksellisen laadun on poistettava kokonaan mekaanisesti ja kylmä pakokaasu standardeja. Sen lisäksi, että jatkuva seuranta tilanteen jälkeen tuotantoa, teemme muita kemiallisia analyysejä virallisten laboratorioiden kanssa teemme todistaa tuotteen laadun ominaisuuksia. ; kemialliset termit kuvataan ekstraneitsytoliiviöljyä öljy happamuus on alle ; 0,80% . Tarjoamme neitsytoliiviöljyä, jonka happamuus 0,28% - 0,58% ; , mikä tarkoittaa, että tuote on vielä poikkeuksellisen laadukas ; maukas ja puhtaampi . Ainesosat Premium Ekstravirginiaoliiviöljy. ; Ravinteiden kohden 100 g : Energia 824 kJ / 344 kcal, 91,6 g rasvaa, joka tyydyttyneiden 13,6 g, 0 g hiilihydraatteja, joka sokeria 0 g, 0 g proteiinia, suolaa 0 g. Ottakaamme oppia eduista oliiviöljy: ? Oliiviöljy, etenkin neitsytoliiviöljyä on erittäin mukava ja miellyttävä maku. Enemmän ja enemmän, yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa löytää jatkuvasti sen erityinen maku ominaisuuksia. ? Näyttää siltä, että monityydyttymättömiä rasvoja, kuten todettu oliiviöljyn, kun ne korvaavat tyydyttyneet rasvat, voi kannustaa laihtuminen. Oliiviöljyn kulutusta on osoitettu tuhota rasvoja löytyy rasvasolujen ja lievittää ruoanlaitto rasvaa (vaarallisimmat lajit) ja vähennys insuliiniherkkyyttä. ? Koska se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja antioksidantteja, oliiviöljy on osoitettu estää vähentää sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja tiettyjen syöpien, sekä monia muita sairauksia ja tiloja. ? Tutkimukset ovat osoittaneet, että ruokavalion runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja (tyyppi rasvan oliiviöljyä) voidaan ehkäistä kognitiivista heikkenemistä liittyvät ikääntymiseen ja sairauksia, kuten Alzheimerin tauti. ? Oliiviöljy sisältää A-, D-, K- ja E, joka auttaa suojautumaan vapaita radikaaleja ja hapettumista soluja, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen vanhenemiseen (tästä syystä, oliiviöljy on pääaihe ainesosana kauneus naamarit, paitsi kasvot, mutta myös hiukset, kynnet, ja koko keho). ? Tutkimukset ovat osoittaneet, että oliiviöljyn käyttö raskauden aikana voi parantaa lapsen psykomotoriseen refleksit ja antaa heille muita kehityksellisiä etuja. ? Oliiviöljyä voi toimia luonnollisena kipulääke. Sisältää oleocanthal, ainetta, jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. ? Verenkiertoa paranee ja voit hengittää helpommin. Oliiviöljy voi lisätä sen virtausta vaikutusten vähentämiseksi, kuten astman sen anti-inflammatorisia ominaisuuksia. ? Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten polyfenolit, E-vitamiini, klorofylli ja karotenoidit. Antioksidantit ovat avainasemassa vahvistaa immuunijärjestelmää ja suojaavat elimistöä. Oliiviöljy, joka sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka on kiistattomia etuja.

HOLIVE, Premium Extra jungfruolivolja från Lakonia (Peloponesos)

Olivsorter: Manaki & Koroneiki

Olivolja är den rena oljan som erhållits från olivträdens frukter. Det finns många olika typer av olivsorter från vilka olja kan produceras och varje ger en unik smak och kvalitet olja. I Grekland är olivolja traditionellt mer än en näringsrik matkälla. Är också nödvändigt för hälsa, ekonomi och även i vissa religiösa ceremonier. I antika Grekland, Olivolja var så värdefull att den ansågs "flytande guld". Vi väljer bland de bästa sorterna från Södra Grekland, som kontrollerar hela processen från insamling av oliver och export av olivolja till transport och lagring av den slutliga produkten. Den extra jungfruolivoljan Holive Premium kvalité, producerad exklusivt från en mängd olika oliver i regionen i södra Peloponnesos, kännetecknas av den rika, fruktiga doften och den unika kryddiga smaken av nyligen skördade oliver. Extra jungfruolja av exceptionell kvalitet måste extraheras helt på mekanisk väg och enligt kallutsugningsstandarder. Förutom den kontinuerliga kontrollen av förhållandena som följer produktion gör vi ytterligare kemiska analyser i de officiella laboratorier som vi arbetar med bevisa produktens kvalitetsegenskaper. 

I kemiska termer beskrivs extra jungfruolivolja som en surhet på mindre än 0,80%. Vi erbjuder extra jungfruolivolja med en surhet på 0,28% - 0,58% vilket gör att produkten fortfarande är av exceptionell kvalitet smakligare och renare.

Ingredienser: Premium Extra virgin olivolja. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 824 kJ/ 344 kcal, Fett 91,6 g, Varav mättat fett 13,6 g, Kolhydrat 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.


Låt oss lära oss om fördelarna med olivolja:

? Olivolja, särskilt extra jungfruolja, har en mycket trevlig och trevlig smak. Mer och mer fler och fler människor runt om i världen upptäcker ständigt dess speciella smakegenskaper.

? Det verkar som omättat fett, sådana som finns i olivolja, när de ersätter mättade fetter, kan uppmuntra viktminskning. Konsumtion av olivolja har visat sig förstöra fetter som finns in i fettceller och lindrar det matfett (den farligaste arten) och minskar insulinkänsligheten.

? Eftersom den är rik på enkelomättade fetter och antioxidanter har olivolja visat sig hjälpa till att förebygga minska effekterna av hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och vissa typer av cancer, liksom många andra sjukdomar och tillstånd.

? Studier har visat att dieter rik på enkelomättade fetter (typen av fett i olivolja) kan förhindra kognitiv nedgång i samband med åldrande och vid sjukdomar som Alzheimers.

? Olivolja innehåller vitamin A, D, K och E, som hjälper till att skydda mot fria radikaler och oxidation av celler som kan leda till för tidig åldring (av denna anledning är olivolja huvudämnet ingrediens för skönhetsmasker, inte bara för ansiktet utan också för hår, naglar och hela kroppen).

? Studier har visat att konsumtion av olivolja under graviditeten kan förbättras barnets psykomotoriska reflexer och ge dem andra utvecklingsmässiga fördelar.

? Olivolja kan fungera som ett naturligt smärtstillande medel. Innehåller oleocanthal, ett ämne med antiinflammatoriska egenskaper.

? Din cirkulation kommer att förbättras och du kommer att kunna andas lättare. Olivolja kan öka dess flöde minska effekterna av sjukdomar som astma genom dess antiinflammatoriska egenskaper.

? Olivolja innehåller höga halter av antioxidanter, inklusive polyphenoler, vitamin E, klorofyll och karotenoider. Antioxidanter är nyckeln till att stärka immunförsvaret och skydd av kroppen. Olivolja innehåller omega 3-fettsyror som har obestridliga fördelar.