Puolalainen muna nuudeli.
Valmistus: Lisää nuudeli kiehuvaan veteen, välillä sekoittaen. Keitä 10-12 minuuttia.
Ainesosat Durumvehnä suurimot, pastöroitu munamassa ; 16,6% vettä. ;
Ravintosisältö 100g: ; Energia 1568 kJ / 370 kcal , 3,5 g rasvaa, kuten tyydyttynyt rasvaa 0,6 g, hiilihydraatteja 68 g josta 2,2 g sokeria, kuitua 3,4 g, proteiinia 15,9 g, suola 0,06 g.
Polska äggnudlar - förberedelse: Häll pastan i kokande saltat vatten, rör om då och då. Efter 10-12 minuter är den redo att serveras.
Ingredienser: durumvete semolina, pastöriserad äggmassa 16,6% vatten.
Näringsvärde per 100g: Energi 1568 kj/ 370 kcal, fett 3,5 g, varav mättat fett 0,6 g, Kolhydrater 68 g, varav socker 2,2 g, Fiber 3,4 g, Protein 15,9 g, Salt 0,06 g.