Sera Johanneksenleipäpuu Melassi - Keciboynuzu Pekmezi 680g

  • 5.19 EUR
Varastossa
Tuotenumero: EM010853
Share

Lähi-idästä valmistetaan usein paksua, tahmeaa siirappia, jota kutsutaan melassiksi johanneksenleipäpuusta tai viinirypäleistä. Näistä hedelmistä uutetut terveelliset ainesosat sisältävät ekologisten tosiseikkojen mukaan tauteja taistelevia antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Monien mahdollisten etujen joukossa rypälemelassi voi auttaa raudan anemiassa; ja johanneksenleivän melassissa oleva yhdiste voi hyödyttää kroonista keuhkosairautta sairastavia. Rypäle- tai johanneksenleipämelassin nauttiminen aamupannukakkuihin voi tarjota hyödyllisiä ravintoaineita ja luonnollisia kemikaaleja terveytesi parantamiseksi. Esimerkiksi mehukas rypäle, jota käytetään melassin valmistukseen, sisältää vitamiineja, mukaan lukien A, C ja B6, sekä kivennäisaineita, kuten kaliumia, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia. Johanneksenleipäpuumelassi sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten riboflaviinia, A-vitamiinia, kalsiumia, rautaa, fosforia ja kaliumia. Lisäksi johanneksenleipäpuu on 80 prosenttia proteiinia Australian kansallisen yliopiston mukaan. Rypäle- ja johanneksenleipämelassi sisältää fytokemikaaleja tai kasvikemikaaleja, jotka voivat toimia antioksidantteina tuhoten soluille haitallisia vapaita radikaaleja.

Ainesosat : 100% johanneksenleipäpuu

Ravintosisältö per 100 g : Energia 1207 kJ / 291 kcal, rasvaa 0,1 g, hiilihydraatteja 71 g. 

Från Mellanöstern gör ofta tjock, klibbig sirap kallas melass från johannesbröd och vindruvor. De hälsosamma komponenter extraherade från dessa frukter innehåller sjukdomsbekämpande antioxidanter, vitaminer och mineraler, enligt ekologiska fakta. Bland flera potentiella fördelar, kan druv melass hjälpa till att återställa järn i anemiska människor; och en förening i johannesbröd melass kan gynna de med kronisk obstruktiv lungsjukdom.

Konsumerar druva eller johannesbröd melass på din morgon pannkakor kan ge dig nyttiga näringsämnen och naturliga kemikalier för att förbättra din hälsa. Till exempel, den saftiga delvis druva, används för att göra melass, innehåller vitaminer, inklusive A, C och B6, tillsammans med mineraler som kalium, kalcium, järn och magnesium. Johannesbröd melass innehåller vitaminer och mineralämnen inklusive riboflavin, vitamin A, kalcium, järn, fosfor och kalium. Dessutom, johannesbröd är 80 procent protein, enligt Australian National University. Grape och johannesbröd melass innehåller fytokemikalier, eller växtkemikalier, som kan fungera som antioxidanter för att förstöra cell skadliga fria radikaler i kroppen. (aztechcenter.com)

Ingredienser: tillverkad av 100% carob.

Näringsinnehåll

Per 100 g: Energi 1207 kj/ 291 kcal, Fett 0,1 g, Kolhydrat 71 g.