Härkä Gulassi 200g - Oxgulasch

  • 3.19 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 1619
Share

Valmis ateria. Ei säilyntäaineita. Nautapata (oxgulasch). Kypsennetty liha.     

Valmistus : Laita suljettu purkki lämpimään veteen. Keitä kannella 15 min. Ravista purkki ja tarjoile. TAI; Lisää kattilan öljy, kaada purkki ja lämmitä 5 min.

Ainesosat : Naudanliha 30%, vesi, tomaattipyree, naudanrasva,  jauhot , mausteet, mausteuutteet, suola, sokeri, etikka , arominvahventeita E621. ;   sisältää  gluteenia  , ja voi sisältää pieniä määriä  soija , maito .     

Ravintosisältö 100 g : Energia: 470 kJ / 112 kcal, rasvaa: 6,9 g, josta tyydyttynyt rasvaa: 3,4 g Hiilihydraatit 1,8 g Protein 11 g; suolaa: 1,50 g


FÖRBEREDELSE AV MÅLTIDEN:

Uppvärmning i vattenskål: Koka vatten i en mindre skål och sedan reducera temperaturen till ett minimum.  Lägg den stängda burken i vatten och täck med ett lock och koka i 15 minuter. Efter uppvärmningen av innehållet i burken, skaka försiktigt innehållet i en serveringsskål.

Uppvärmning i kastrull: 

Häll lite olja i kastrullen och häll burkens innehåll i en kastrull och värm till medelvärme under omrörning i 5 minuter.  Servera efter önskemål.        

Servera gärna med potatis, ris eller pasta

FÄRDIG MÅLTID FÖR EN PERSON-SOM FÖREBREDES BARA PÅ 5 MINUTER. ENDAST NÖTKÖTKÖTT. Utan konserveringsmedel.

Förvaring: Förvaras på en torr plats och vid rumstemperatur.  Öppnad burk förvaras i kylskåp. 

Ingredienser: vatten, kokt oxkött 35%, växtbaserade fetter (solrosolja), majsmjöl, tomatpuré, salt, kryddor och kryddextrakt (innehåller selleri), socker, smakförstärkare E621, paprikaextrakt.

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 441 kJ/105 kcal, Fett: 5 g varav mättat fett: 0,73 g, Kolhydrater 6,4 g Protein: 8,6 g, Salt: 1,58 g